+45 74 53 47 83 grafiket@grafiket.dk

Vores kompetencer

Grafiket er Danmarks mest moderne etikettrykkeri. Vi løser alle opgaver – store som små – med Danmarks hurtigste leveringstider og en leveringssikkerhed på 98,9 %.

Vores dedikerede medarbejdere arbejder på det ypperste udstyr til trykning af etiketter. Vi er eksperter inden for flexo og digital tryk af etiketter til alle brancher og formål.

Knivskarp kvalitet

Som Danmarks mest moderne etikettrykkeri kan vi levere hurtigt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af dine etiketter.
Vores maskinpark på hhv. flexo og digital er den største og nyeste af sin slags opstillet i Danmark. Det giver os, udover en fantastisk kvalitet, mulighed for at være ekstra fleksible og hurtige.

Vi er bl.a. HD flexo og UL certificeret. Certificeringerne er branchens garanti for at f.eks. trykkvaliteten på etiketterne lever op til kravene om farvedybde, kontrast og skarpe detaljer. Certificeringerne er med til at sikre vores fokus på at levere den højeste kvalitet hver gang.

Få besøg af specialist

Har du brug for en etiketløsning, aflægger vi dig gerne et besøg. Vi har kørende sælgere, som dækker hele danmark, samt et stærkt team i intern salg, som alle står parat til at rådgive om salg af etiketter.

Har du spørgsmål til vores kompetencer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 74 53 47 83 eller grafiket@grafiket.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt intern salg på tel. 74 53 47 83 - de sidder klar til at hjælpe dig. 

Sammen finder I hurtigt den rette løsning til din opgave.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt intern salg på tel. 74 53 47 83 - de sidder klar til at hjælpe dig. 

Sammen finder I hurtigt den rette løsning til din opgave.

Du kan også skrive til os

Du er meget velkommen til at kontakte én af vores konsulenter, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Sammen finder vi den rette løsning til din opgave 🙂

8 + 6 =