+45 74 53 47 83 grafiket@grafiket.dk

HD Flexo Certificeret

I samarbejde med reprocentret har Grafiket udmærket sig til at modtage en HD Flexo Certificering. Certificeringen er branchens garanti for at trykkvaliteten på etiketterne lever op til kravene om farvedybde, kontrast og skarpe detaljer.

Idet den konventionelle Flexo nu er i stand til at måle sig med kvaliteten af offset, er brugen af HD Flexo en naturlig forlængelse af trykprocessen hos Grafiket. HD Flexo leverer et forbavsende stort toneomfang og en klar definering af linjer og tekst, som giver et formidabelt udtryk i etiketten.

UL Certificeret

Grafiket har siden 2003 været UL certificeret af Underwriters Laboratories til at fremstille selvklæbende etiketter på UL godkendte materialer, herunder også at levere specifikke UL godkendte transferfolie passende til de etiketter, som Grafiket producerer.

UL godkendelsen omfatter hovedsageligt vores 3M produkter anvendt i kombination med specielle godkendte thermo transferfolier. Både etiketmateriale og transferfolier har været igennem en række laboratoriemæssige test for at kunne opnå en UL godkendelse, og de udmærker sig derfor til speciel udsatte miljøer. Har du eksport til USA, er det ligefrem et krav.

UL International foretager jævnligt inspektion hos Grafiket for at sikre sig at mærkning, sporbarhed og produktion lever op til UL’s krav.

Har du spørgsmål?

Kontakt intern salg på tel. 74 53 47 83 - de sidder klar til at hjælpe dig. 

Sammen finder I hurtigt den rette løsning til din opgave.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt intern salg på tel. 74 53 47 83 - de sidder klar til at hjælpe dig. 

Sammen finder I hurtigt den rette løsning til din opgave.

Du kan også skrive til os

Du er meget velkommen til at kontakte én af vores konsulenter, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Sammen finder vi den rette løsning til din opgave 🙂

4 + 4 =